Яна Маринова попиля кифлите в ефир: Хиалурона си го бия в коленете и пак съм по-добре от вас!

Яна Маринова ще навърши 47 години, но пет пари не дава за суетата!

https://goreshto.net/shoubiznes/yana-marinova-popilya-kiflite-v-efir-hialurona-si-go-biya-v-kolenete-i-pak-sam-po-dobre-ot-vas/112596 Goreshto.net
Яна Маринова попиля кифлите в ефир: Хиалурона си го бия в коленете и пак съм по-добре от вас!

Яна Маринова ще навърши 47 години, но пет пари не дава за суетата!

Тя е на 46, но вече гледа към 47-та си година, при това със спокойствие и наслада. Актрисата Яна Маринова винаги е споделяла, направи го и днес в ефир, че не робува на суетата и няма никакви пластични интервенции по себе си. Не смята и да има, защото се харесва такава, каквато е. И е убедена, че красотата няма общо с визията, а с вътрешния ти мир.

"Да ви кажа ли за хиалурона, който е толкова на мода сред супер младите момичета. Ами него си го бия в коленете. Защото съм на 46, защото съм спортист и защото хрущялите на коленете вече са започнали да ми изтъняват. Ей затова си го слагам там, а за другаде не искам и да чуя", смее се Маринова.

Тя отново посъветва младите момичета, някои от които още ученички, да се постараят да си пълнят главите със знания, а не устните с хиалурон. Защото, в крайна сметка, всички започнали да приличат на едно и също - надуваемо нещо без мозък.

"Когато си щастлив с това, което правиш, когато си доволен от самия себе си, но с нещата, които лично си постигнал, тогава си и млад, тогава си и хубав дълго време. Иначе не сте нищо бе, хора, осъзнайте го!", апелира Яна Маринова.

Действително тя е сред актрисите ни, които са обичани от мнозина, а красотата им наистина е дар от Бога.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.