Ясновидката Соня Заварчик: Боби Михайлов е аут от БФС, ояде се много! Бербатов идва на мястото му!

Соня Заварчик вижда Боби Михайлов вън от БФС!

https://goreshto.net/shoubiznes/yasnovidkata-sonya-zavarchik-bobi-mihaylov-e-aut-ot-bfs-oyade-se-mnogo-berbatov-idva-na-myastoto-mu/121392 Goreshto.net
Ясновидката Соня Заварчик: Боби Михайлов е аут от БФС, ояде се много! Бербатов идва на мястото му!

Соня Заварчик вижда Боби Михайлов вън от БФС!

Ясновидката Соня Заварчик проговори по най-обсъжданата тези дни тема – оставката на Боби Михайлов и бъдещето на БФС. След протестите в столицата вчера, когато хиляди хора задръстиха улиците и се наложи полицията да използва дори водна струя за разпръскване на „почитателите“ на Борислав Михайлов, последният отново не подаде оставка.

Днес Михайлов заяви, че щял да се произнесе по темата идната седмица, защото това не зависело само от него, а и от други хора, които го искали на поста, визирайки УЕФА. Той обаче натърти, че е човек с „голям морал“ и миг по-късно започна да си търси колата, бягайки от репортерите.

„Боби Михайлов е дотук, това беше. Той ще напусне БФС и в това съм сигурна, защото го виждам. Не е лош човек, но много прекали, много се ояде. Хората не го искат и е много жалко, че хубавите неща, които направи за България през 94-та, няма да се запомнят, а ще се запомни именно това – магарешкото му упорство и жаждата за тая пуста власт начело на БФС“, каза Заварчик.

Ясновидката обаче побърза да уточни и друго – кой ще е следващият шеф на БФС и това всъщност беше ясно – Димитър Барбатов. Бербо щял да поеме топката и да постигне успехи, които Михайлов не е и сънувал (а дано, защото на това разчитат всички запалянковци).

„Митко Бербатов го знам лично от малък още, много свястно момче е, много кадърно и народно. За разлика от Боби, Бербо е наистина народен човек – вижда нуждите на хората, разбира ги, готов е да откликне винаги. Той ще има големи трудности в началото, заради „наследството“ от предходното управление, но ще успее, защото така му е драснато“, пророкува Соня Заварчик.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.