За 70-ия си юбилей: Силвия Кацарова си смени лицето и... палата!

Силвия Кацарова случи на млад мъж милионер!

https://goreshto.net/shoubiznes/za-70-iya-si-yubiley-silviya-kacarova-si-smeni-liceto-i-palata/132505 Goreshto.net
За 70-ия си юбилей: Силвия Кацарова си смени лицето и... палата!

Силвия Кацарова случи на млад мъж милионер!

Обичаната певица Силвия Кацарова утре става на 70 години и празнува юбилей, жива и здрава да е! Тя отдавна е доказала, че за нея годините са просто цифра и изобщо не се съобразява с тях. Силвия е все така енергична, а напоследък се е променила до неузнаваемост, коментират нейни познати.

Знаем, че Кацарова първо си оперира носа в Турция, а после си оправи и всички зъби като ги наниза бели като перли. Наскоро последва цялостен лифтинг, но такъв, че да не й остане нито една бръчка, а хирурзите са минали професионално и по клепачите на очите й.

Абе - пълна програма, както се казва, за да блесне Силвето на сцената, а и пред младия си мъж, разбира се. Както знаем, тя се омъжи за 10 години по-млад от нея милионер, който в момента й строи огромен палат на Витоша.

"Кой като нея?! Постоянно се движи с мощни скъпи джипове, поддържа се като царица, купува си маркови дрехи и обувки, пътуват по света като луди. Ей на - скоро бяха в Южна Америка, а за рождения й ден със сигурност е планирана друга готина изненада. Браво на Силвето, че хвана такъв мъж, докато уж млади и хубави моми не могат да забършат и на половината на него", коментират близки до нея хора.

Тепърва предстои голям концерт на певицата, на който нямаме търпение да я видим изпъната и разхубавена.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.