За първи път: Владо Карамазов разкри защо е необвързан и няма деца!

Владо Карамазов призна, че е труден характер!

https://goreshto.net/shoubiznes/za-parvi-pat-vlado-karamazov-razkri-zashto-e-neobvarzan-i-nyama-deca/116367 Goreshto.net
За първи път: Владо Карамазов разкри защо е необвързан и няма деца!

Владо Карамазов призна, че е труден характер!

Той е блян за доста жени у нас, но до момента не само е ерген, но и не е показвал публично свое гадже. Да, става дума за Владо Карамазов, който винаги странеше от въпросите за личния си живот и се правеше на ударен като го попитат. Ето обаче, че сега се реши да проговори и да обясни "какъв му е проблемът".

Оказа се, че проблем няма. Или по-скоро има, но той е в самия него. Актьорът обясни, че странно защо, много трудно си харесва някоя жена. Той направо бягал като попарен от напористите жени, които го заграждали и не виждал нищо съблазнително в това.

"Да, чепат съм и не знам защо, но досега не съм бил фатално влюбен, дори не съм искал сериозна връзка с някоя жена. Може би съм твърде свободен дух, държащ на личното си пространство, но истината е, че ако някоя жена покаже по-голям интерес и започне да ме "задушава", съм дотук. Бягам презглава", смее се Владимир.

Карамазов сподели, че иска да бъде баща и да има дете, но първо е нужно да открие точния човек за себе си, а не просто да се възпроизведе като животно. Колкото до слуховете, че си пада по мъже, Владо никога не е потвърждавал, но не е и отричал това.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.