ЗА ПЪРВИ ПЪТ! Жената на Азис проговори: Между нас няма нито с*кс, нито нищо, само приятелство! (ВИЖ ТУК)

Жената на Азис - Галина Георгиева е с осем години по-голяма от него!

https://goreshto.net/shoubiznes/za-parvi-pat-zhenata-na-azis-progovori-mezhdu-nas-nyama-nito-sks-nito-nishto-samo-priyatelstvo-vizh-tuk/144828 Goreshto.net
ЗА ПЪРВИ ПЪТ! Жената на Азис проговори: Между нас няма нито с*кс, нито нищо, само приятелство! (ВИЖ ТУК)

Жената на Азис - Галина Георгиева е с осем години по-голяма от него!

Кой не е чувал за прословутата Галя - жената на Азис, от която е дъщеря му Рая. Рая все още я крият всячески от чужди очи, а се разбра, че през 2026-та тя ще бъде абитуриентка.

"Много е артистична и талантлива, красиво момиче израсна", казва за нея майка й Галина Георгиева, която даде първото си интервю изобщо. В него тя разказа, че с Азис са точно като брат и сестра, нищо повече - не били интимни, нямали други влечения един към друг, нищо.

"Той ми е брат, аз съм му сестра, това е. Васко си е същият като онзи отпреди, с когото се запознах, когато работех като барманка. По-голяма съм от него и той все търсеше закрила от мен и някой, с когото да споделя. По онова време криеше, че е гей от майка си и много го беше страх да не я разочарова", разказва Галя.

И добавя, че дори, когато започнал да се облича като жена и всички говорели за ориентацията му, родителката му звъняла да го пита вярно ли е, а той отвръщал: "Ааа, глупости, мамо, измислят си пак небивалици медиите", казва Галина.

Днес двамата се грижат заедно за Рая, а тя била луда по баща си, който бил зад гърба й за всичко. "Аз също много си го обичам, но като човек", споделя Георгиева.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.