За първи път: Златка Димитрова разказа любовната си история, която вече е на 1 година! (ето кой е мъжът й)

Златка Димитрова призна, че е много влюбена, обмисля да се премести в София!

https://goreshto.net/shoubiznes/za-parvi-pat-zlatka-dimitrova-razkaza-lyubovnata-si-istoriya-koyato-veche-e-na-1-godina-eto-koy-e-mazhat-y/111411 Goreshto.net
За първи път: Златка Димитрова разказа любовната си история, която вече е на 1 година! (ето кой е мъжът й)

Златка Димитрова призна, че е много влюбена, обмисля да се премести в София!

Златка Димитрова скоро може да се причисли към "столичаните в повече", защото обмисля варианта да се премести в София за постоянно. Причината е ясна - тайнственият мъж, с когото тя заяви, че има връзка вече цяла една година.

Сега, на първия им юбилей, тя се престраши да разкаже повече за половинката си, макар да обясни, че пак няма да разкрие нито името му, нито ще пусне негова снимка. Страхува се да не й завидят или пък да започнат слухове и лъжи, които да навредят на връзката им.

"Ще призная само, че се запознахме в обща приятелска компания и моментално усетихме привличане един към друг. Но не плътско, а първоначално едно такова детско, чисто привличане, влечение на душите. Влюбихме се откровено и искрено, и до момента сме същите като в началото. Той също като мен обича спорта и да живее здравословно, а и обича татусите", смее се Злати.

Плеймейтката показа три татуса, които си е направила точно заради новия си мъж като единият от тях е на "тайно" място под "силиконовите бомби". Той също си татуирал надписи за Злати като и двамата не са писали имената си, защото според тях е отживелица, а и просташко.

Димитрова сподели, че мисли да се пренесе в столицата, за да са постоянно заедно, но още не е сигурна дали ще заживеят веднага под един покрив, или ще си вземе друг имот първоначално.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.