За пореден път: Андреа проговори за жесток побой! (ВИЖ ТУК)

Андреа отново проговори за побой, но кой е насилникът?!

https://goreshto.net/shoubiznes/za-poreden-pat-andrea-progovori-za-zhestok-poboy-vizh-tuk/113250 Goreshto.net
За пореден път: Андреа проговори за жесток побой! (ВИЖ ТУК)

Андреа отново проговори за побой, но кой е насилникът?!

Не е за първи път чалгарката Андреа да говори за побой. Знаем, че тя дори се е показвала насинена преди време, когато от недомлъвките й всички започнаха да се чудят дали Кубрат Пулев не й е "турил" две крошета и да я паркира.

Е, оказа се, че тогава това беше номер на певицата, с който целеше да си върне Кобрата, който я заряза. Това се случи скоро след раздялата им, доста преди той да се превърне в баща на двете деца на Розали Петрова.

Днес обаче Андреа отново заговори за бой, за болка, за психическо насилие... Тя публикува цитат в профила си, с който сподели душевното си състояние, а то пак не е добро.

"Да те боли, не е като тази болка, когато те пребият до несвяст, до припадък. Не и онази, когато се порежеш на стъкло и те шият в болницата. Тази болка, за която говоря, е в душата. Която не можеш да споделиш с никого и с която трябва да умреш, след като много пъти те е задушавала така, че не можеш да си поемеш дъх", пише Андреа.

Всички знаем, че общо взето, постовете, които хората публикуват в нета, са винаги свързани или с неща, в които вярват и харесват, или такива, които се доближават до моментното им състояние. Убедени сме, че това важи и за Андреа, а болката, която изпитва... дали все още не е по Кобрата?!

Не, не е невъзможно, при все, че след него тя не се е докосвала до друг мъж.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.