За рождения й ден ли я заряза: Защо гаджето на Гери-Никол я остави на празника й?! (СНИМКИ)

Гери-Никол отпраши за Миконос, но само с приятелки!

https://goreshto.net/shoubiznes/za-rozhdeniya-y-den-li-ya-zaryaza-zashto-gadzheto-na-geri-nikol-ya-ostavi-na-praznika-y-snimki/139436 Goreshto.net
За рождения й ден ли я заряза: Защо гаджето на Гери-Никол я остави на празника й?! (СНИМКИ)

Гери-Никол отпраши за Миконос, но само с приятелки!

Гери-Никол чукна 26 лазарника преди ден и отново показа, че обича да пилее пари с лека ръка. Разбира се и що да не, когато парите са на богатия ти татко, а не твои?! Западналата кариера на някогашната певица едва ли ще й осигури празник в столичен ресторант, камо ли парти на Миконос, но тате дава.

Герито се награби с няколко дружки и отпраши към гръцкия остров за купони. Знаем, че на Миконос хората отиват единствено, за да се разцепят от партита. Ако търсите уединение и романтика, мястото определено не е подходящо.

Още от пристигането си там, варненката си нацели баровски клуб, където започна да гърми бутилки с шампанско. На ръката й се вижда часовника, подарен й от гаджето - ММА боеца Стоян Копривленски. Самият той обаче липсваше на Миконос, което е повече от странно.

Обикновено лигавата певица не спира да парадира с него и да пуска снимки как я глези, а да го пропусне точно на рождения си ден, е абсурдно. Единственото логично обяснение е Копривленски да е на тренировка или състезание, които не може да пропусне. А другият вариант е да се се скарали точно преди празника.

Засега никой няма информация какво се случва, но сме убедени, че самата Гери ще се постарае да изясни картинката в най-скоро време, защото много държи да е в центъра на вниманието. Не че има с какво...

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.