Заора под дъното: Камелия се показа като магистралка! (БРУТАЛНИ СНИМКИ)

Камелия не си гледа годините, яко превъртя!

https://goreshto.net/shoubiznes/zaora-pod-danoto-kameliya-se-pokaza-kato-magistralka-brutalni-snimki/52733 Goreshto.net
Заора под дъното: Камелия се показа като магистралка! (БРУТАЛНИ СНИМКИ)

Камелия не си гледа годините, яко превъртя!

Певицата от зората на чалгата - Камелия става все по-неадекватна. Това е всеобщото мнение на болшинството потребители в нета, станали свидетели на безумното й поведение.

Откакто се оперира и се понаучи на фотошоп, Камито яко превъртя. Половинката на Цветин не си гледа годините и сякаш забрави, че отдавна прехвърли 50-така. Тя се държи като евтините жени по магистралите, одумват я дори фенове.

Само преди минути изпълнителката постна нова снимка в мрежата, на която е същинска труженичка - облеклото (ако можем да го наречем така), позата й и цялостното й излъчване са потресаващи. Като на жена, която не е виждала мъж от десетилетия и отчаяно се опитва да провокира желание. А де факто Камелия никак не е грозна, напротив...

"Става й нещо на таз мома, не е у ред с главата. Че има криза на възрастта, има я, това е ясно. Не е ясно обаче как и защо я търпи още Цветин, който е и много по-млад от нея. Накрая като му писне от комплексираните й изцепки, като си хване някоя поне негов набор и я зареже, да я видим тогава", коментират потребители в мрежата.

Сами преценете дали поведението на Камелия е адекватно и дали подобни визии й отиват на претенциите за култура и годините.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.