Започна се: Изритаха Мила Роберт от участие, заради гаврата с флага! Може и да търка наровете в ареста! (тя е в шок)

Мила Роберт тепърва ще разбира последиците от простотията си!

https://goreshto.net/shoubiznes/zapochna-se-izritaha-mila-robert-ot-uchastie-zaradi-gavrata-s-flaga-mozhe-i-da-tarka-narovete-v-aresta-tya-e-v-shok/136821 Goreshto.net
Започна се: Изритаха Мила Роберт от участие, заради гаврата с флага! Може и да търка наровете в ареста! (тя е в шок)

Мила Роберт тепърва ще разбира последиците от простотията си!

Тази трябва да е страшно тъпа, с две мозъчни гънки за равновесие, за да не разбира какво е направила - така коментират някои бруталната простотия на Мила Роберт с българското знаме, по време на традиционния прайд, който тази година не премина под особен интерес...

Щерката на Ваня Щерева съблече и хвърли на земята рокличката в цветовете на националния ни флаг, за да остане отдолу в друга - с цветовете на дъгата, демек на смутената ориентация. Няма лошо, защитавай и харесвай, когото искаш, но със знамето ни няма да се "таковаш", креснаха й масово.

Нещо повече - Милата е официално изритана от събитие, на което е обявена за участник и от което щеше да върже някой лев, защото знаем, че повечето хора хич не я знаят. Става дума за събора в Аспарухово, Варна, чиито кмет обаче официално отмени участието й и заяви, че не я иска на мероприятието.

"На този събор се събират хора българи, които ценят родината си, корените си, традициите си и не биха били съгласни да гледат как пее човек, извършил подобно скандално нещо. Аз самият не искам да я виждам на сцената", заяви кметът Ивайло Маринов.

За изродщината си, Роберт може да търка наровете в пандиза две години и да бъде глобена с 3000 лева.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.