Заряза дъщеря си Алекс Сърчаджиева и не я погледна, а сега Йосиф Сърчаджиев е сам като куче! Едва крета!

Алекс Сърчаджиева вероятно пак ще се покаже човек и ще се погрижи!

https://goreshto.net/shoubiznes/zaryaza-dashterya-si-aleks-sarchadzhieva-i-ne-ya-pogledna-a-sega-yosif-sarchadzhiev-e-sam-kato-kuche-edva-kreta/130517 Goreshto.net
Заряза дъщеря си Алекс Сърчаджиева и не я погледна, а сега Йосиф Сърчаджиев е сам като куче! Едва крета!

Алекс Сърчаджиева вероятно пак ще се покаже човек и ще се погрижи!

78-годишният Йосиф Сърчаджиев е в тежко положение. След като загуби жена си Райна, в момента той е съвсем сам, болен и отчаян. Близки и съседи разкриха, че актьорът едва крета и няма кой да се грижи за него. А в случаите, в които излиза от дома си и отива до магазина, ходи клатушкайки се, губи ориентация и често пъти е на косъм от инцидент.

Както знаем, Сърчаджиев е баща на чаровната Алекс Сърчаджиева, но нито веднъж през целия й живот не се е поинтересувал от нея. Нещо повече - той грубо е пропъдил момичето още през детските му години като й е заявил, че не иска и не може да й бъде баща.

Оказа се, че съпругата му Райна, без която той не можел, категорично му забранила да се вижда с Александра, защото не можела да му прости изневярата с Пепа Николова. Всъщност самата Пепа го съди за бащинство, тъй като Йосиф дори не искал да признае дъщеря си.

"Ако можех да върна времето, нямаше никога да се забъркам с Пепа, защото й разбих сърцето. Но истината е, че без жена ми не можех. Тя е голямата ми любов", признавал е навремето Йосиф Сърчаджиев.

Колкото до добродушната Александра, нейни познати са убедени, че накрая тя ще бъде тази, която пак ще преглътне всичко и ще се погрижи за биологичния си баща. Просто, защото носи добро сърце.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.