Защо бе, момиче?! Устните на Дебора от Стара Загора опряха до носа! (+ СНИМКИ от плажа)

Дебора Михайлова се е подвела по масовата грозна мода!

https://goreshto.net/shoubiznes/zashto-be-momiche-ustnite-na-debora-ot-stara-zagora-opryaha-do-nosa-snimki-ot-plazha/137991 Goreshto.net
Защо бе, момиче?! Устните на Дебора от Стара Загора опряха до носа! (+ СНИМКИ от плажа)

Дебора Михайлова се е подвела по масовата грозна мода!

Възможно ли е нещо да се харесва само, защото маса хора си го причиняват?! Да, възможно е. Като да си сложиш толкова нескопосно хиалурон в устните, че да ти стигнат до носа. Те си го казаха хората в мрежата неотдавна - една джука не опира ли в носа, хич не ми я хвали...

Не всеки, разбира се, схваща иронията и сарказма. Явно Дебора от Стара Загора е пропуснала уроците по естетика, но това или си го носиш в себе си, или не... Момичето, което препати здраво от насилника Георги Георгиев, вместо да бяга с 300 от подобни среди, движи точно в тях и се стреми да прилича на топ кифлите у нас.

Преди дни Дебора Михайлова шокира потребителите със снимки от морето, където е на почивка. Знаем, че тя започна работа в салон за красота, където слага изкуствени мигли и очевидно шефовете са й дали време за отдих и ваканция.

Това е прекрасно. Смело и достойно за уважение е и това, че Дебора не се крие и показва белезите от шевовете си на плажа, защото за тях тя няма никаква вина. Но устните й... Устните й са тези, които потресоха хората в нета, тъй като още малко и ще се залепят за носа й.

"Добре де, не вижда ли, че е грозно, направо е гротескно", коментират в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.