Защо Галена е вечно посинена след заснемането на клипове?!

Мама Ураган не пропуска възможност да се контузи

https://goreshto.net/shoubiznes/zashto-galena-e-vechno-posinena-sled-zasnemaneto-na-klipove/54648 Goreshto.net
Защо Галена е вечно посинена след заснемането на клипове?!

Мама Ураган не пропуска възможност да се контузи

Предвид факта, че Галена винаги се прибира посинена след заснемането на клипове, мъжът й казва: „Добре, че знам, че си снимала клип“.

 

Факт е, че по един или друг начин, певицата винаги успява да се нарани на снимачната площадка, но за голямо щастие нараняванията й са леки. Причината за това е, че тя винаги държала да изпълнява лично каскадите във видеата си. И макар те никога да не са били кой знае колко сложи, най-малко пък опасни, тя все пак винаги съумявала да се нарани. Въпреки всичко обаче Мама Ураган била категорична, че не се нуждае от двойничка.

 

По-сериозна контузия си причинила само когато с Меди снимали клипа към дуета им „Скандал“. В сцената, при която двамата с колегата й скачат от неподвижен влак, певицата си наранила крака. При все, че се приземили на дюшеци, изглежда това не се оказало достатъчно, за да я предпази от контузии.

 

Заради травмата дори се наложило Галена да посещава известно време физиотерапия. Дори и това обаче не променило решението й сама да изпълнява всички каскади към видеоклиповете си.

Източник: Уикенд  

4 Коментара

хостинг

преди 6 месеца

https://intersect.host/

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.