Затова ли беше толкова злобна и заядлива: Елисавета от "Ергенът" крие тежка лична драма! (виж тук)

Елисавета от "Ергенът" беше определена от зрителите като най-злобната в предаването!

https://goreshto.net/shoubiznes/zatova-li-beshe-tolkova-zlobna-i-zayadliva-elisaveta-ot-ergenat-krie-tezhka-lichna-drama-vizh-tuk/54485 Goreshto.net
Затова ли беше толкова злобна и заядлива: Елисавета от "Ергенът" крие тежка лична драма! (виж тук)

Елисавета от "Ергенът" беше определена от зрителите като най-злобната в предаването!

Зрителите на "Ергенът" я заклеймиха като най-злобната, заядлива и антипатична участничка във формата. Сещате се, че става дума за Елисавета Ставрева, която беше буквално изгонена от Евгени Генчев заради лошото си отношение и жестоки обиди към пухкавата Пам Велидис.

Пианистът не само й посочи вратата, но го направи като й прочете откровено "конско" и заяви, че подобно отношение към който и да било човек, е долно, гнусно и неприемливо. Елисавета се опита да се оправдае и да замаже, че той не е наясно със ситуацията, но нямаше кой да я слуша.

Всъщност близки до Елисавета разкриха, че има огромна вероятност причината за поведението й в предаването да е тежката драма, която блондинката крие в живота си. Източниците разкриха, че това са две неща като едното е особено трагично.

Малко преди участието си в "Ергенът", Елисавета изгубила своята родителка и влязла в шоуто, за да се отърси от мъката и да се опита да продължи. Другото, което я терзаело от години обаче, бил фактът, че тя имала извънбрачно дете, за което трябвало да се грижи сама.

Елисавета не е споменавала досега за това, но в профила й има много снимки на момченце, което прилича на нейно. Остава въпросът кой се е грижил за малчугана докато тя е била в Бодрум обаче?!...

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.