Здравко от Биг Брадър гневен: С почтеност и труд в България не се успява, не учете децата си на тях! (ВИЖ ТУК)

Здравко от Биг Брадър заминава да пътешества!

https://goreshto.net/shoubiznes/zdravko-ot-big-bradar-gneven-s-pochtenost-i-trud-v-balgariya-ne-se-uspyava-ne-uchete-decata-si-na-tyah-vizh-tuk/144113 Goreshto.net
Здравко от Биг Брадър гневен: С почтеност и труд в България не се успява, не учете децата си на тях! (ВИЖ ТУК)

Здравко от Биг Брадър заминава да пътешества!

Летният сезон приключи и Здравко от Биг Брадър зарязва родното море, за да хукне по планините да катери върхове. А после щял да обикаля с мотора си из чужбината, докато му писне.

В България го задържат все по-малко неща, но разбира се, основното от тях е семейството и децата му. Децата, за които споделя с гняв, че не е успял да възпита подобаващо за времената, в които живеем.

"Да знаете от мен, че деца не трябва да се учат на почтеност и труд, не и тук в България. Ето ме мен, който спуква от работа хлапетата си, а техни съученици с кинтите на родителите си, които нищо не знаят да правят, изглеждат в пъти по-щастливи от моите. Как да им обясниш после, че човек трябва да работи, да се бори и да бъде честен?!", пита риторично Здравко Василев.

Както знаем, той е победител в първия сезон на Биг Брадър у нас, който се излъчи наистина много, много отдавна. Въпреки това Здравко призна, че хората още не са го забравили и го спират по улиците, за да му искат снимка или просто да си поговорят с него.

А за отминалия летен сезон признава, че да, имало е хора, но му прави все по-голямо впечатление, че младите сякаш са престанали да се наслаждават на ваканцията си и морето, станали като роботи.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.