Жал да ти стане: Уволненият Цитиридис моли за работа в БНТ! (СНИМКИ)

Николаос Цитиридис се чуди къде да търси работа!

https://goreshto.net/shoubiznes/zhal-da-ti-stane-uvolneniyat-citiridis-moli-za-rabota-v-bnt-snimki/124000 Goreshto.net
Жал да ти стане: Уволненият Цитиридис моли за работа в БНТ! (СНИМКИ)

Николаос Цитиридис се чуди къде да търси работа!

С хубавото лесно се свиква, ама трудно се отвиква, казват хората и са прави. Доказателство за това е Николаос Цитиридис, който беше наистина гадно уволнен от Би Ти Ви, при това без предупреждение. Просто медията взе решение на единия ден, а на другия му го съобщи и това е. Остави го само да направи последното си предаване, в което гъркът не се и опита да скрие сълзите си.

Много от зрителите искрено съчувстват на момчето, макар той никога да не се е ползвал с всенародна любов като предшественика си Слави Трифонов, разбира се. И може би точно това - че трябваше да замести Слави и да се представи на същото ниво, му изяде главата. Просто беше невъзможно.

Е, както самият Цитиридис сподели преди дни, той остана без пари и се върна в градския транспорт, с който се придвижва. Негови фенове се надяват поне да не е профукал всичко от добрите заплати, които взимаше, а да е скътал нещо настрани, но... той си знае.

Истината е, че дори по празниците, Цитиридис търси работа и ето на - отиде да пита за някаква длъжност в самата БНТ. Не е ясно дали се е срещал лично с шефа Емил Кошлуков, или просто се е помотал наоколо, но Николаос искрено и ясно обеща, че ако му дадат да води новини на гръцки, ще се справи блестящо.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.