Жалка работа: Гери-Никол се хвана с приятеля на Дани Илиев, за да го дразни! (по-смешна не може да стане)

Гери-Никол използва Стоян Копривленски, за да мъсти на бившия си!

https://goreshto.net/shoubiznes/zhalka-rabota-geri-nikol-se-hvana-s-priyatelya-na-dani-iliev-za-da-go-drazni-po-smeshna-ne-mozhe-da-stane/112534 Goreshto.net
Жалка работа: Гери-Никол се хвана с приятеля на Дани Илиев, за да го дразни! (по-смешна не може да стане)

Гери-Никол използва Стоян Копривленски, за да мъсти на бившия си!

Когато някоя жена тръгне да се излага, заради мъж, спирка няма. Това потвърди и Гери-Никол, която като пълна патица, се опитва да дразни бившия си Дани Илиев и да го кара да ревнува. Нищо, че не тя, а той я заряза и нищо, че от година и отгоре не му дреме за нея.

Варненката обаче беше луда по Илиев и след края на връзката им дълго време не можеше да се освести. ММА боецът не само й би шута, но моментално я смени с друга. А оттогава насам вероятно ги е минал десетина, досущ, както направи и с Яката дупара.

Дани и Стоян Копривленски са авери отдавна. Двамата са и шампиони по ММА с редица победи и медали, а сега вече могат и да се похвалят, че са "оправяли" и обща жена.

Герито не пропуска да се снима със Стоян и да навира фотосите в очите на всички в нета като явно, милата, си вярва, че така ще отмъсти на Дани. Това, което постига обаче, е да стане смешна, коментират масово в нета.

"Гери, Герганче... вярно е, че акъл не може да се набие и ако го нямаш, го нямаш, но поне чувство за достойнство имай, бе! Така като се гледаш какви ги вършиш, не се ли сещаш, че приличаш на тъпа обидена кукувица, която е жалка в очите на всички, особено на бившия ти. След време тия двамата пак ще пият заедно, а ти ще риеш дъното", попиляха я потребители в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.