Жалка работа: Зажаднялата за мъж Венцислава Тафкова се съблече дибидюс във фитнеса! (ШОК СНИМКИ)

Венцислава Тафкова си свали горнището, горката, от зор за мъж!

https://goreshto.net/shoubiznes/zhalka-rabota-zazhadnyalata-za-mazh-vencislava-tafkova-se-sableche-dibidyus-vav-fitnesa-shok-snimki/126317 Goreshto.net
Жалка работа: Зажаднялата за мъж Венцислава Тафкова се съблече дибидюс във фитнеса! (ШОК СНИМКИ)

Венцислава Тафкова си свали горнището, горката, от зор за мъж!

Ох, зор ли бе, да го опишеш, чудо ли бе... Забравената Мис България Венцислава Тафкова, която още по времето на коронацията не успя да изпъкне с нищо друго, освен с едно - колко е елементарна, днес доказа това с пълна сила. Можеше и оркестър да наеме да й свири тържествено, докато показва овча тъпота.

Зажаднялата за мъж бръмчалка стигна дотам, че да опитва да буди интерес към себе си с голота. Все едно тя открива топлата вода, горката, ама на - какво да я правим, като й е толкова капацитетът?!

Венцито се заснела в клипче, на което показва как се разхожда с краченцата си по бягащата пътека във фитнеса. Там хората обикновено се потят и наистина тренират, но Тафчето ходи, щото трябва да се заснеме. Че как да не се заснеме, след като половин България, цялото правителство, че и европарламентът ще се разтурят ако не знаят как преминава ежедневието на пловдивчанката. По часове!

Изведнъж, както се снима, на Тафчето горнището започва да се свлича, свлича и аха да падне, тя спира записа. Култово, бате! И се предполага, че на мъжете са им увиснали ченетата - на това се надява Венцито, която си има една мечта - да добие софийско гражданство.

Ама молим ви се бе, мъжОве! Хайде смилете се вече и някой от столицата да я вземе, че ще се изгърби от зор вече милата!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.