Жалко: Грозната истина за Борис Солтарийски шокира и познатите му!

Борис Солтарийски затова се раздели и с Аделина Солтарийска!

https://goreshto.net/shoubiznes/zhalko-groznata-istina-za-boris-soltariyski-shokira-i-poznatite-mu/138876 Goreshto.net
Жалко: Грозната истина за Борис Солтарийски шокира и познатите му!

Борис Солтарийски затова се раздели и с Аделина Солтарийска!

Всички знаем, че Борис Солтарийски и Аделина Солтарийка, които бяха сред най-готините двойки у нас, се разведоха, а тя се омъжи отново и вече дори роди дете на новия си съпруг. Красавицата замина с него в Щатите, където живеят, а заедно с тях, разбира се, е и щерка й от Солтарийски.

Мнозина се питаха кая е причината за краха на брака им и дали не е замесен трети човек. Оказа се, че не е това. Дори Боцко да е кръшнал някога на жена си, покрай постоянните си участия из клубовете на България, тя няма как да знае, камо ли това да разбие семейството им.

Причината излезе друга и тя е много жалка за Боцко. А именно - той не е нито инициативен, нито пробивен и не иска да се пусне от панталоните на шефа си Слави Трифонов. Вече видяхме как Невена Цонева и Венелин Венков си тръгнаха от Дългия и бенда му преди месеци, за да променят живота си и еднообразието в него, още повече, че Венков призна, че Ку-ку бенд отдавна не твори, а просто цикли на едно място.

Това обаче не притеснява Солтарийски, който си чака чинно заплатата от шефа и не иска да се напъва сам. А и бил сигурен, че без Слави е никой, с което потресъл дори познатите си, какво остава за Аделина, която като всяка жена иска да види инициативност у мъжа си.

Е, определено я е видяла в новата си любов, разбира се...

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.