Жана Бергендорф става развалина: Няма 2 лева в джоба, но винаги намира пиене и дрога!

Жана Бергендорф уж твърдеше, че се е отказала от опиатите!

https://goreshto.net/shoubiznes/zhana-bergendorf-stava-razvalina-nyama-2-leva-v-dzhoba-no-vinagi-namira-piene-i-droga/129366 Goreshto.net
Жана Бергендорф става развалина: Няма 2 лева в джоба, но винаги намира пиене и дрога!

Жана Бергендорф уж твърдеше, че се е отказала от опиатите!

Тя има талант, има и глас, но зависимостите ще я превърнат в развалина, ако вече не са. Жана Бергендорф твърдеше, че се е отказала от дрогата, но уви, не е. Оказа се, че певицата, чиято кариера рязко се срина и отдавна не може да си уреди участия, теши мъката си в дрогата. И в пиенето. А понякога и в двете заедно.

След ареста за хулиганство преди дни, когато Жана и неин приятел се напили, надрусали и започнали да чупят мебели в дома на трето лице, стана ясно, че певицата е нямала дори пари за такси. Тя е поискала 6 лева от полицая, който я е пуснал от ареста, за да си хване кола и да се прибере.

Въпреки че тъне в мизерия и често пъти няма какво да яде, Бергендорф винаги успява да си намери пиячка и дрога. Лесно е - покрай своите познати, които са със същите зависимости като нейните и се събират на разгулни партита.

"Кой адекватен човек ще купонясва с такива като Жана, освен ако не са същите като нея?! Жалко е, че тази жена пропилява не само таланта си, но и живота си. Трябва й помощ, но най-вече й трябва собствена решителност и воля, за да се откаже", коментират в нета.

Към момента Жана няма и приятел, който да я ограничава в глупостите, които върши. Ако имаше такъв, но свестен, може би щеше да й е по-лесно.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.