Жаси Маджид се изфука: Родих и отслабнах за 13 дни! (Потребители: Да, като си гладувала с бебето...)

Жасмина Тошкова се радва, че си влязла в дънките!

https://goreshto.net/shoubiznes/zhasi-madzhid-se-izfuka-rodih-i-otslabnah-za-13-dni-potrebiteli-da-kato-si-gladuvala-s-bebeto/117038 Goreshto.net
Жаси Маджид се изфука: Родих и отслабнах за 13 дни! (Потребители: Да, като си гладувала с бебето...)

Жасмина Тошкова се радва, че си влязла в дънките!

Жасмина Тошкова, която се води Маджид по мъж, роди на 5 септември четвъртото си дете. Да, още малко и ще станат цял отбор, шегуват се и нейни познати, но тема номер едно е тялото на бившата асистентка на Румен Луканов.

Знаем, че тя беше известна като Жаси от "Сделка или не", а участието й в предаването й отвори пътя към светския живот в столицата и богатите мъже, от които си избра милионера Ариф Маджид. Явно, за да му се харесва и за да се застрахова, че няма да я смени с друга (макар че за това няма никаква гаранция), Жасмина следи теглото си под лупа.

Едва 13 дни след последното си раждане, тя се изфука, че се е побрала в старите си дънки и то супер успешно, без напъни. Как става тази "магия", един Господ знае, но в мрежата я погнаха, че е гладувала.

"Да бе, да. То и аз ще сваля ако не ям през цялата бременност. Гладувала е като сомалийка, за да е кльощава, но как се отразява това на плода?! Мислете първо за бебетата си, а не за Д-то си или за мъжа си. Щото онзи като реши да ви слага рога или направо да ви сменя с по-млада, няма да ви пожали затова, че сте му изгладували децата", коментират дами в мрежата.

А други предполагат, че Жасито може да е започнала прием на някакви медикаменти, които да й топят мазнините, макар и с риск за здравето.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.