Жега: Емануела се пусна без гащи на Слънчака, обра точките!

Емануела не за първи път прави подобни безумия!

https://goreshto.net/shoubiznes/zhega-emanuela-se-pusna-bez-gashti-na-slanchaka-obra-tochkite/114500 Goreshto.net
Жега: Емануела се пусна без гащи на Слънчака, обра точките!

Емануела не за първи път прави подобни безумия!

Емануела никога не е била от кротките и деликатни певици, но все пак вече прехвърли 40-така и би следвало да поулегне малко. Би следвало, но не би... Чалга дивата скри топката на клиенти в морско заведение като се появи без гащи на участие.

Това се разигра на Слънчев бряг (там чалгаджийките се бият за участия, защото са на принципа, че ден година храни), където Емито трябваше да повдига духа на подпийналите гости. Е, тя по-скоро друго им повдигна, но ще си замълчим тактично, всички се сещате за какво става дума...

Певицата бе облечена в гащеризон, който бе толкова прозрачен, че почти не оставяше нищо на въображението. А най-интересното е, че под него не личеше да се носи бельо. Мераклии плакнеха очи в тялото на зеленоочката и дори се обзалагаха има ли, или няма нещо отдолу.

На Емануела не й пука от това какво говорят мъжете и как я гледат, даже напротив - колкото повече точат лиги по нея, явно толкова по-добре. "Така вади тлъсти бакшиши, нека й е зле... А онези да се възбуждат, колкото щат", коментират в нета.

Пък и в момента Емито май е свободна откъм мъж и няма кой да й вдига скандали от ревност къде и как се появява.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.