Жена ли му е, или робиня: Християн Гущеров забрани на Светлана снимки и парти за рождения й ден!

Светлана Гущерова слуша и се подчинява на Християн!

https://goreshto.net/shoubiznes/zhena-li-mu-e-ili-robinya-hristiyan-gushterov-zabrani-na-svetlana-snimki-i-parti-za-rozhdeniya-y-den/123846 Goreshto.net
Жена ли му е, или робиня: Християн Гущеров забрани на Светлана снимки и парти за рождения й ден!

Светлана Гущерова слуша и се подчинява на Християн!

Преди ден Светлана Гущерова имаше рожден ден като стана на 36 години. В мрежата, още в малките часове на нощта, пръв я поздрави съпругът й - Християн Гущеров, който пусна стори с тяхна обща снимка и започна да лее благи, романтични слова. То любов, то всеотдайност, то чудо...

Странно защо обаче, многодетната майка и бивша плеймейт-бръмчалка, не пусна снимки от празника си, нито загатна, че е имало парти?! Да кажем, че Светлана е жена, която не обича да се показва и пази тези моменти в тайна, е абсурдно, при все, че през годините тя е драпала да прави точно обратното.

Светлето не пропускаше момент да афишира къде е, как е облечена, каква тузарска обстановка цари около нея и прочие. Да, децата си тя упорито крие и го е казвала сама, но за себе си лично никога не е изпитвала подобни "страхове".

Близки до семейството осветлиха ситуацията и разкриха, че чисто и просто на Християн не му било до купони и съответно не позволил на жена си да направи такъв. Той искал да стоят двамата вкъщи, да се напият (пардон - той да се напие) и да е рахат.

"Светлана много искаше да си покани дружките и да се веселят, но Християн тропна по масата и тя клекна. Слуша го и му се подчинява като добиче, иначе какво ще прави с тези четири деца на ръце?!", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.