Жената на Халваджиян към Ангелкова: Що не си приберете нахалната муцуна?! (виж тук)

https://goreshto.net/shoubiznes/zhenata-na-halvadzhiyan-kam-angelkova-shto-ne-si-priberete-nahalnata-mucuna-vizh-tuk/51654 Goreshto.net
Жената на Халваджиян към Ангелкова: Що не си приберете нахалната муцуна?! (виж тук)

Жената на Джуди Халваджиян скочи на министър Ангелкова!

Министърът на туризма - Ангелкова отнесе яки попръжни от жената на продуцента Джуди Халваджиян - Елена Халваджиян. Устатата чаровница не издържа й публично я направи на две стотинки в мрежата. А причината, разбира се, е състоянието на родното ни Черноморие. За което се вайкаме, че няма туристи, а в същото време условията са потресаващи. Ето как скочи Елена Халваджиян: "Както някой, доста по-компетентен от мен по темата, скоро каза: "тази, освен че изглежда, както изглежда, е крайно глупава, необразована и некомпетентна!" Аз бих "посолила" още малко! Първо, госпожА, Вие на тва същото море стъпвала ли сте? Ма така, хубаво да се изкъпете, да се нагълтате с морска вода и после незабавно да търчите до тоалетната и да си останете там до края на "почивката", че и след нея?! Второ, госпожА "брилянтни решения", на група дебили ли говорите, или смятате българския народ (който силно се съмнявам да Ви е избирал със съвест и желание), за група умствено изостанали, или за ято имбецили? Трето: приберете си най-накрая нахалната муцуна! Някъде на тъмно, на скришно, в някой далечен ъгъл (оповръщан и по възможност - на Слънчака), да не Ви слушат и гледат децата, че ги плашите! И не само тях! И да добавя - много си обичам Българията. Ама не обичам тия, дето я осират с дълбоката си наглост ежедневно. И не казвам, че на Черно море няма хубави места, а че остават все по-малко", взриви мрежата жената на Джуди Халваджиян. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.