Жената на Калин Терзийски – Ивана Генова: С тревога не може да постигнете нищо! (виж тук)

https://goreshto.net/shoubiznes/zhenata-na-kalin-terziyski-ivana-genova-s-trevoga-ne-mozhe-da-postignete-nishto-vizh-tuk/47054 Goreshto.net
Жената на Калин Терзийски – Ивана Генова: С тревога не може да постигнете нищо! (виж тук)

Ивана Генова се е научила да владее себе си!
Жената на Калин Терзийски – Ивана Генова показа, че отдавна се е научила на най-важното, а именно как да владее себе си и емоциите си. Нещо, което със сигурност й е помогнало покрай забежките на писателя. Ето какво съветва тя в мрежата:

“С притеснение не може да постигнете нищо. Дори да се тревожите двадесет пъти повече, това няма да промени положението в света. Всъщност, тревожността ви само ще влоши нещата.

Въпреки, че нещата не са както бихме искали, все пак можем да сме доволни, знаейки, че се опитваме да направим всичко, което е по силите ни и ще продължим да го правим.

Ако не знаем как да дишаме, да се усмихваме и да живеем дълбоко всеки момент от живота си, никога няма да можем да помогнем на някого.

Щастлив съм в настоящия момент. Не искам нищо друго. Не очаквам допълнително щастие или условия, които да доведат до повече щастие.

Най-важната практика е безцелността: да не преследваме нищо, да не се вкопчваме в нищо”, съветва Ивана Генова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.