Жената на Миро най-после се прежали – взима му фамилията

Изглежда обаче никак не бърза с изпълнението на това си решение

https://goreshto.net/shoubiznes/zhenata-na-miro-nay-posle-se-prezhali-vzima-mu-familiyata/109909 Goreshto.net
Жената на Миро най-после се прежали – взима му фамилията

Изглежда обаче никак не бърза с изпълнението на това си решение

Седем години, след като сключиха брак на остров Корфу, жената на Миро – Ели, най-накрая се е решила да носи фамилията му.

 

Понеже бракът им е само църковен, сключен в съседна Гърция и не се признава от нашите власти, двамата и до днес са с различни фамилии – той е Костадинов, а тя – Златанова.

Миналата седмица обаче в интервю за bTV изпълнителят на „Гълъбо“ обяви, че половинката му най-накрая ще носи фамилията му. Тя възнамерява да стане Костадинова, за да са истинско семейство с певеца.

 

Прави впечатление обаче, че Ели не само не е бързала с това си решение за смяна на фамилията, а сега не бърза и с изпълнението му. Тя възнамерява да вземе фамилията на съпруга си едва, след като изтече срокът на валидност на актуалните й документи за самоличност. Дотогава тя ще си остане Златанова.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.