Жената на Ути Бъчваров бясна: Зевзекът я заряза с близначките и отпраши сам за Карибите!

Ути Бъчваров цял живот си мечтаел да види Карибите!

https://goreshto.net/shoubiznes/zhenata-na-uti-bachvarov-byasna-zevzekat-ya-zaryaza-s-bliznachkite-i-otprashi-sam-za-karibite/129173 Goreshto.net
Жената на Ути Бъчваров бясна: Зевзекът я заряза с близначките и отпраши сам за Карибите!

Ути Бъчваров цял живот си мечтаел да види Карибите!

Една своя отколешна мечта сбъдна Ути Бъчваров и признава, че умира от щастие. А и има защо - той най-сетне успя да реализира желанието си да посети екзотичните и приказни Кариби. Ути приповдигнато разказва, че там хората са вечно усмихнати, навсякъде има музика и танци, а купонът не свършва дори и като слънцето вече е изгряло.

Храната също била вкусна, а той залагал не на скъпи ресторанти и хотели, а на малките семейни капанчета и уютни заведения, в които наистина да опита автентичния вкус на ястията, без разни финтифлюшки и префантосватния...

Единственото, което едва ли му се е понравило, е гневът на половинката му, която обаче е напълно права да му се сърди, че дори и да не му говори цяа година. Защо ли?! Ами, защото се оказа, че Утито я е зарязал у дома с двете им близначки и сам си е отпрашил към Карибите.

"Не смятам, че такива дълги и тежки пътувания са подходящи за деца на тяхната възраст и затова реших да пътувам сам. Но пък винаги гледам да прекарвам много време с близначките и да ги възпитавам добре. А за храната - храня ги почти изцяло с наше родно производство стоки", обяснява Ути Бъчваров.

Но не казва как и дали е успял да умилостиви жена си...

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.