Жени Калканджиева на 49: Пуша, пия и пак съм хубава, това е ген! (как върви бракът й с Тачо)

Жени Калканджиева чукна 49 лазарника, не й личат!

https://goreshto.net/shoubiznes/zheni-kalkandzhieva-na-49-pusha-piya-i-pak-sam-hubava-tova-e-gen-kak-varvi-brakat-y-s-tacho/128000 Goreshto.net
Жени Калканджиева на 49: Пуша, пия и пак съм хубава, това е ген! (как върви бракът й с Тачо)

Жени Калканджиева чукна 49 лазарника, не й личат!

На 49 лазарника стана Жени Калканджиева и признаваме, че не й личат. Тя сподели, че ще прекара рождения си ден на форума на модата в Милано, на който е канена и ще се срещне с много стари приятели.

Евгени категорично заяви, че до момента няма никакви пластики по себе си и не е правила абсолютно нищо - нито с лицето, нито с тялото си. Убедена е, че всичко е до ген, а нейният ген е хубав.

"Ето на - пуша, пия, не обичам да спортувам и никога не съм го правила, обичам хубавата храна и пак съм си готина. Нацелила съм добър ген, това е. И благодаря на Бог и на родителите ми, разбира се! Иначе не ме е страх от старостта, нито от това, че ще ми се появят бръчки, над тези неща съм", казва Жени.

Колкото до постоянните клюки за развода й с Тачо, тя обясни, че това е ежедневно и вече е свикнала. Медиите или я развеждали, или я пращали в манастир - средно положение няма.

"С Тачо сме окей, караме се като всички нормални двойки. Няма семейство, дори и уж перфектните, които да не правят скандали. Когато двама души са заедно, това е неизбежно, сблъскват се два характера. Но с Тачо сме добре, продължаваме да се разбираме", призна шестата по хубост в света.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.