Жени Калканджиева се разлюти: Наглеци си позволили да й крадат марката!

Жени Калканджиева заяви, че ако това продължи, ще ги осъди!

https://goreshto.net/shoubiznes/zheni-kalkandzhieva-se-razlyuti-nagleci-si-pozvolili-da-y-kradat-markata/122299 Goreshto.net
Жени Калканджиева се разлюти: Наглеци си позволили да й крадат марката!

Жени Калканджиева заяви, че ако това продължи, ще ги осъди!

Разлюти ли се Жени Калканджиева, Д-пе да ви е яко! И доказателства за това сме виждали не веднъж или два пъти. Ядосаната Евгения вилнееше и всяваше хаос и в къщата на Големия брат преди години, и в самата кооперация, в която живее - отлично помним сагата с комшиите й.

Днес Жени е бясна побесняла, при това на хора, които са доста далеч от нея, чак във Варна. Оказа се, че варненска модна агенция си позволява да прави ревюта и да се рекламира с името "Визаж" - при това изписано едно към едно.

Съпругата на Стефан Манов - Тачо нададе вик в мрежата и предупреди наглеците, че ако не спрат да трупат дивиденти на неин гръб, ще заведе дело и ще ги съди до дупка.

"И ще победя. Кожата им ще одера, защото това е моята марка, аз съм я патентовала, аз съм я създала, тя е моя. Не може някакви самозванци да се възползват неготово от идеите на другите. Да, вярно е, че тази варненска агенция са били представители на "Визаж", но това беше много отдавна. Отказала съм да подновя договора си с тях, защото нито моделите им ми харесват, нито начина им на работа, нищо. Така че настоявам да се спре с кражбите моментално!", фучи Жени Калканджиева и то с право.

Тя обясни, че лично се е обаждала в агенцията, за да ги предупреди, звънели са и нейни служители. Самият собственик на морската агенция обаче отказа коментар.

Източник: Телеграф

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.