Жени скочиха срещу Зуека в мрежата: Този не е нормален! (Скандалът е голям)

Жени пропищяха от Зуека в социалната мрежа!

https://goreshto.net/shoubiznes/zheni-skochiha-sreshtu-zueka-v-mrezhata-tozi-ne-e-normalen-skandalat-e-golyam/53105 Goreshto.net
Жени скочиха срещу Зуека в мрежата: Този не е нормален! (Скандалът е голям)

Жени пропищяха от Зуека в социалната мрежа!

Потребители в нета, предимно жени, пропищяха от Васил Василев - Зуека и го обвиниха в тормоз. Да, ние също гледахме като изоглавени, защото това е Зуека - винаги крайно деликатен и възпитан човек. По-скоро простотии от Рачков бихме очаквали, но не и от Зузи.

Сега обаче мнозина изригнаха и започнаха да разказват как последният изперкал дотам, че им влизал с досадни и дори неприлични съобщения в чата. Някои от потърпевшите са лични познати на Зуека и оттам тръгна разплитането на ситуацията. Която се оказа класическа - някакъв ненормалник просто си направил фалшив профил и се представя като комика.

Че е нагло поведението му, спор няма. Но още по-наглото е да краде картините, на Зуека и да ги представя за свои. "Той просто е свалял снимките, които аз качвам и е напълнил с тях профила си. Защо го прави, какво цели, един Бог знае. Понякога тези хора дори нямат идея какво вършат", казва Зуека.

И апелира към всичките си виртуални приятели да внимават много с кого си пишат и незабавно да докладват фалшивия профил, за да може той да бъде свален от мрежата.

Иначе актьорът и водещ продължава да живее със семейството си в слънчевата Испания и с всеки ден се убеждава, че решението, което са взели, е правилното.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.