Жесток скандал между Евгени и Валерия заради Джия и Айлин! (пълни подробности)

Евгени Генчев не искал двете й дружки на партито!

https://goreshto.net/shoubiznes/zhestok-skandal-mezhdu-evgeni-i-valeriya-zaradi-dzhiya-i-aylin-palni-podrobnosti/110816 Goreshto.net
Жесток скандал между Евгени и Валерия заради Джия и Айлин! (пълни подробности)

Евгени Генчев не искал двете й дружки на партито!

Жесток скандал е избухнал между Евгени Генчев и избраницата му Валерия Георгиева, при това точно дни преди рождения й ден. А причината за това е повече от любопитна и дори пикантна - двете й дружки Джия и Айлин Бобева.

Както знаем, те бяха на партито за ЧРД на Валерия като дори имат обща снимка с пианиста. Генчев обаче бил твърдо против гаджето му да кани въпросните, защото смятал, че ситуацията ще е твърде неловка, да не кажем абсурдна, че и цинична.

"Как си представяш медиите после да пускат снимки на нас четиримата?! И да пишат навсякъде, че съм се целувал с всички ви, а сега сме отново заедно. Не ти ли е неловко, защото на мен ми е точно такова?! А и отлично знаеш, че с Айлин имахме неприятен момент като я изгоних втори път от имението", говорил Генчо на Вал, но онази не искала и да чуе.

Кучкарката се запънала, че празникът си е неин и няма да се откаже от добрите си приятелки, както няма да се откаже от кучетата си. Дори се вбесила дотам, че заявила на приятеля си ако иска да не идва, но те двете били сигурни гости, разкриха източници.

Вероятно това е и едната от причините за физиономията на Евгени по време на самото парти. Но и запознати подшушнаха, че нещата между него и Валерия не вървят от доста време като за момента го играят двойка заради предстоящия и обявен негов концерт в Пловдив.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.