ЖИВ ЕВТИНДЖОС: Цър Пър от "Ергенът" лови мъже по г@л з@дник в мрежата! (показа се в кухнята като - ШОК СНИМКИ)

Виктория Асенова от "Ергенът" явно е загоряла за мъж!

https://goreshto.net/shoubiznes/zhiv-evtindzhos-car-par-ot-ergenat-lovi-mazhe-po-g-at-l-z-at-dnik-v-mrezhata-pokaza-se-v-kuhnyata-kato-shok-snimki/143669 Goreshto.net
ЖИВ ЕВТИНДЖОС: Цър Пър от "Ергенът" лови мъже по г@л з@дник в мрежата! (показа се в кухнята като - ШОК СНИМКИ)

Виктория Асенова от "Ергенът" явно е загоряла за мъж!

Наричаха я Цър Пър, но истинското й име е Виктория Асенова. Всъщност прякорът й го лепна още в началото Христиана Манова в "Ергенът", където Викито се беше цанила, за да спечели сърцето на Алек Младенов.

Е, впоследствие тази мисия се оказа невъзможна за всички участнички в имението, но единствена Виктория призна и след формата, че се е влюбила в синеочкото, който е разбил сърцето й.

Разбира се, Алек вече е с друга и е отдавна забравен от Цър Пър - все пак мина повече от година... Явно обаче тя още не си е намерила мъж и е така загоряла, че за шок на всички се пусна по начин, който не би си позволила преди.

Помним, че във формата Вики се държеше най-достойно и сериозно, за да се покаже сега по гол задник в кухнята. Сами виждате кадрите - тя е само по престилка, отдолу няма нищо, или почти нищо, защото това, което наричаме прашки, е толкова оскъдно, че реално не се вижда.

"Тази не само няма мъж, но и усилено драпа за такъв. Кой адекватен пич ще се съгласи гаджето му да се показва като евтина разпоретина в мрежата?! Никой! Ясно е, че е толкова загоряла, че е прибегнала до тежката артилерия", коментират потребители в социалната мрежа.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.