Животът на Чандлър от "Приятели" се срина! Научи най-ужасното нещо за един мъж

https://goreshto.net/shoubiznes/zhivotat-na-chandlar-ot-priyateli-se-srina-nauchi-nay-uzhasnoto-neshto-za-edin-mazh/50071 Goreshto.net
Животът на Чандлър от "Приятели" се срина! Научи най-ужасното нещо за един мъж

Чандлър от "Приятели" се намира в ужасен кошмар, от който излизане няма!

Матю Пери се превърна в емблематичен комедиен герой и затова много хора по цял свят ги боли, когато нещо лошо се случи с него. Затова сега мнозина са наистина притеснени за Чандлър от "Приятели". Той вече е на 48 г. и най-после иска от цялото си сърце да създаде истинско семейство, но надали ще се получи. Лекарите са съобщили на актьора, че е стерилен, което значи, че не може да има деца. Според запознати, причината не е деформация в организма му по рождение, а следствие от наркотиците, които употребяваше през 90-те години и малко след това. Те увредили плодовитостта му и сега вече е невъзможно да стане някога баща. Припомняме, че Матю залитна по забранените вещества по времето, в което беше звезда в "Приятели". Колегата му Дейвид Шуимър (Рос) тогава се прояви не само като негов приятел на екран, но и в живота, помагайки му да спре да се друса. През годините обаче актьорът продължаваше да проявява слабохарактерност. След всяка своя провалена връзка ту се друсаше, ту се напиваше, което е известно добре в американската преса. Това е причината да е на 48 г. и все още да не е женен. Той е ерген и може би завинаги ще си остане такъв. Има сериозен проблем с обвързването, тъй като е придобил комплекс от родителите си, чийто брак се е провалил жестоко. Въпреки всичко, Чандлър от "Приятели" напоследък изпитвал силно желание да има деца. Може да не иска да се жени, но поколение всеки мъж иска. След като узнал жестоката вест, той се затворил у дома и не излязъл със седмици. Отказал всякакви предложения от театъра и киното, изобщо не го интересували парите. Интересното е, че Матю Пери повтаря съдбата на героя си Чандлър Бинг. В сериала той също не можеше да има свои деца, поради което с Моника си осиновиха.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.