Животът на Диана Димитрова се преобърна на 180 градуса: Няма да я познаете! (СНИМКИ)

Диана Димитрова се чуди откъде й е дошло, въпреки че е ясно!

https://goreshto.net/shoubiznes/zhivotat-na-diana-dimitrova-se-preobarna-na-180-gradusa-nyama-da-ya-poznaete-snimki/126893 Goreshto.net
Животът на Диана Димитрова се преобърна на 180 градуса: Няма да я познаете! (СНИМКИ)

Диана Димитрова се чуди откъде й е дошло, въпреки че е ясно!

Актрисата Диана Димитрова получи своите пет минути слава след сериала "Откраднат живот", в който за първи път се прочу. След него е ясно - хората продължиха да помнят името й, заради това на Юлиан Вергов и скандалът между двамата. Знаем, че Диана публично го обвини в побой, но колегите му твърдо застанаха зад него.

Не е ясно докъде е стигнало делото, което актрисата заведе срещу Вергов, след като прокуратурата отказа да му повдигне обвинени, но е ясно друго. А именно, че животът на Диана Димитрова напоследък се е преобърнал на 180 градуса и то не в нейна полза...

Близки до актрисата разкриха, че тя все по-трудно си намира мъже, които искат да имат нещо общо с нея. Дори и една най-обикновена среща за вечеря се превръщала в трудност, за разлика от преди. И това е съвсем обяснимо, защото мъжете изпитват страх от нея и от реакцията й ако не я харесат.

"Ако сте мъж, как бихте реагирали?! Няма ли да си плюете на петите и да си намерите по-нормална жена, а не такава, която изпада в състояния, настроения и прави сцени от всичко. Помним и съобщенията до дъщерята на Вергов, той от тях е побеснял. Като са чели тези неща и ги знаят, малцина ще се решат да се занимават с нея", коментират източниците.

А самата Диана е станала неузнаваема и с изцяло нова прическа, с която очевидно иска промяна - може би най-вече във връзките.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.