Животът на Саманта Фокс: От алкохола през дрогата до изнасилвания и рак

Историята на бюст №1 е изпълнен с крайности от началото до момента

https://goreshto.net/shoubiznes/zhivotat-na-samanta-foks-ot-alkohola-prez-drogata-do-iznasilvaniya-i-rak/109828 Goreshto.net
Животът на Саманта Фокс: От алкохола през дрогата до изнасилвания и рак

Историята на бюст №1 е изпълнен с крайности от началото до момента

През март тази година пищната англичанка Саманта Фокс навърши 40 години. Тя стана популярна, след като се появи без горнище в пресата. Не след дълго тя получи титлата „бюст №1“ на 20-ти век.

Определяната като бездарна певица неотдавна преживя поредната си драма, след като загуби по-малката си сестра Ванеса. Всъщност целият живот на надарената блондинка е достоен за гръцка трагедия.

Двете сестри са били много близки, а Саманта е споделяла сред близки, че Ванеса я е спасила от сексуално посегателство не от кой да е, а от техния баща. Съседи споделят, че Патрик Фокс е бил зависим от алкохола.

Тя е разказвала как пияният й баща я е пребил и се е опитал да я насили. Тогава сестра й скочила на гърба му и го туширала едва на 13 години. Тя си отишла едва на 50 от инфаркт.

 

Всички знаят за трудният личен живот на Саманта, тя издаде автобиография през 2016-та година, където описва тормозът от баща си, като го определя като изрод.

Редовно я малтретирал физически, а веднъж я е набил, защото е сменила станцията на радиото в колата. Тя започва да се снима още ненавършила 18 години и парите са плащани официално на баща й, то той е злоупотребил с милиони и я е ограбил.

Започната съдебна сага през 1991-ва година успява да й възстанови сумата. Оттогава тя и баща й се виждат само веднъж, а малко по-късно той почива.

 

Перипетиите не свършват до тук, на 19 години за малко да бъде изнасилена от певеца Дейвид Касиди, който й е идол по това време. Той я напада в тоалетна на ресторант и разкъсва дрехите й, но тя го удря между краката и успява да избяга. Фокс споделя, че това съвсем не е първото й подобно преживяване. Тя го отдава на отказа си към стотици мъже, тъй като е лесбийка, но пази тайната си, за да не й попречи на кариерата на „сексбомба“.

Едва в ранната 2000-на година тя сподели тайната си пред репортерката Майра Стратън. Последва дългогодишна битка с рак на гърдата на половинката й, която умира в адски мъки през 2013-та.

Отскоро Саманта успява да се отърси от ужасите в живота си и през 2022-ра се оженва за Линда Олсен от Норвегия. Малко преди сватбата тя отново преминала през тежък период, тъй като й открили бучка в гърлото, която лекарите отстранили.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.