Златка Димитрова се вманиачи по тялото си: Разкри какво прави, за да е във форма!

Златка Димитрова от години е запалена по визията си, дори прекалява!

https://goreshto.net/shoubiznes/zlatka-dimitrova-se-vmaniachi-po-tyaloto-si-razkri-kakvo-pravi-za-da-e-vav-forma/110177 Goreshto.net
Златка Димитрова се вманиачи по тялото си: Разкри какво прави, за да е във форма!

Златка Димитрова от години е запалена по визията си, дори прекалява!

Бившата плеймейтка или плеймейтката в пенсия (както я бъзикат) Златка Димитрова от години се запали по перфектните форми. Запали дори е слабо казано, по-скоро вече прилича на вманиачаване.

За никого не е тайна, че Златито придобива все по-мускулести, но едновременно с това и все по-мъжки форми, защото подобно телосложение не е типично за жените. Ако вземем едни супер красавици за всички времена като София Лорен, Елизабет Тейлър, Мерилин Монро ако щете, ще видим, че всички те са жени от главата до петите, а не роботи с бицепси.

Е, Димитрова обаче явно си пада по другото и не го крие. Тя обаче скочи рязко в мрежата и заяви твърдо, че не ползва и никога не е ползвала стимуланти и каквито и да било други, дори безвредни, добавки, за да бъде в тази си форма.

"Не, не пия хапове, камо ли да зобя някакви вредни субстанции. Те са опасни и са нож с две остриета, така че тялото ми се дължи само на много спорт, ама наистина много и здрав хранителен режим. Например всяка вечер, преди да си легна, изяждам по една ябълка, предпочитам да е жълта", споделя в мрежата Черната Златка.

И съветва всичките си последователи да правят същото, вместо да гълтат една торба рекламирани продукти, от които не само няма да се вталят, но и рискуват да си навлекат ядове.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.