Златка Димитрова си смени лицето: Ето какво коригира във физиономията си! (СНИМКИ)

Златка Димитрова остана много доволна от резултата!

https://goreshto.net/shoubiznes/zlatka-dimitrova-si-smeni-liceto-eto-kakvo-korigira-vav-fizionomiyata-si-snimki/123210 Goreshto.net
Златка Димитрова си смени лицето: Ето какво коригира във физиономията си! (СНИМКИ)

Златка Димитрова остана много доволна от резултата!

Златка Димитрова отдавна изчезна от медийното пространство. За разлика от своята адашка и колежка плеймейтка Златка Райкова, която сякаш се "захранва" от писанията по неин адрес, Черната Златка се отдръпна от публичното пространство.

Тя отглежда сина си Миро сама, а знаем, че от известно време има връзка с мъж от столицата, чието име не само не афишира, но и пази в пълна тайна. Това донякъде е разбираемо, защото всички предишни връзки на Златка, които бяха на показ, свършваха зле за нея.

Е, Черната Златка явно си е взела поука и е решила да си държи езика зад зъбите, но пък от време на време не се сдържа и напомня за себе си в мрежата. Като сега, когато се похвали с чистак ново подобрение по лицето си.

Димитрова не е от маниачките, които се превръщат в киборги на пластичната хирургия и гледа да "пипа" минимално. Този път тя си оправи веждите като се подложи на микроблейдинг. При все, че от последното доста жени са изревали, Димитрова е извадила късмет.

"Получи се точно това, което си представях и съм много доволна. Веждите са като рамката на лицето и са особено важни за цялостното излъчване на всяка жена. Най-трудното е да разчертаят и определят подходящата за теб форма, но си струваше", показа се "новата" Златка в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.