Златка Райкова обясни каква е тайната на добрата й фигура: Втрещи с това, което прави по дни!

Златка Райкова разкри тайната, която се стори доста тежка за мнозина!

https://goreshto.net/shoubiznes/zlatka-raykova-obyasni-kakva-e-taynata-na-dobrata-y-figura-vtreshti-s-tova-koeto-pravi-po-dni/137333 Goreshto.net
Златка Райкова обясни каква е тайната на добрата й фигура: Втрещи с това, което прави по дни!

Златка Райкова разкри тайната, която се стори доста тежка за мнозина!

Златка Райкова е майка на две деца и гони 40-така, което предразполага към все по-трудно поддържане на добра физическа форма. Въпреки това съпругата на Карен Хачатрян изглежда отлично и да - знаем, че огромен процент от красотата й се дължи на изпипаните фотошопирани снимки, но все пак тя си изглежда добре и на живо. Е, няма да е съвършена и ще има целулит, но е във форма.

Самата Златка разкри на феновете си какво прави, за да не дебелее. На мнозина им се стори прекалено, но тя обясни, че е свикнала и не й прави проблем.

А това е да не се храни по 24 часа, тоест едно пълно денонощие. "Това го правя обикновено всеки понеделник. Не ям 24 часа, но не ми тежи, защото знам и усещам как изхвърлям калориите и вредните нещица, които съм погълнала през уикенда", смее се Златка.

И добавя, че за сметка на гладуването, в съботите и неделите си позволява да "мърси" като яде от всичко, което си поиска. Може и пици, дюнери, шоколади, пасти, какво ли не.

"В общи линии това правя. Понякога правя и фастове от 18 часа, но като цяло гледам да се храня здравословно и балансирано през останалите четири дни от седмицата", казва Райкова.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.