Златка Райкова ражда всеки момент, но не пропусна да се покаже по с@кси нощничка! (СНИМКИ)

Златка Райкова ще влезе за раждане всеки момент!

https://goreshto.net/shoubiznes/zlatka-raykova-razhda-vseki-moment-no-ne-propusna-da-se-pokazhe-po-s-at-ksi-noshtnichka-snimki/109585 Goreshto.net
Златка Райкова ражда всеки момент, но не пропусна да се покаже по с@кси нощничка! (СНИМКИ)

Златка Райкова ще влезе за раждане всеки момент!

Бебето на Златка Райкова и Карен Хачатрян ще се появи на света всеки момент. Бившата плеймейтка е вече почти на термина и най-накрая ще гушне плода на любовта си с арменеца.

Всичко за бъдещото им дете вече е готово, купено и подредено в дома им, а Златка намери време отново да покаже колко е гореща като се пусна в нета по с@кси нощничка. Да, коремът й определено е доста голям, но въпреки това мнозина й точеха лиги и мераци.

Както знаем, с раждането на бебето, Златка и Карен ще гледат две деца. Райкова вече има пораснало дете от Благой Георгиев - тя го кръсти на него и сега си бие главата в стената, но... Малкият Благойчо отдавна приема като свой татко много повече Карен, отколкото Благо, който го вижда от дъжд та на вятър.

Впрочем това е присъщо на футболиста, който направи четири деца на три различни жени и си взе поредната, с която в момента се развежда. Остава въпросът дали Благой ще даде парички на наследниците си след излизането си от Сървайвър, от който се говори, че ще се върне с 450 бона.

"Ако не друго, то поне с това може малко да помогне на родителките на децата си, че то е лесно друг да опъва каиша, докато ти си гледаш кефа и се чудиш коя да е следващата, с която да вдигнеш сватба", коментират потребители в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.