Златка Райкова се изфука: Коя родилка може да се похвали с топ-форма като мен?!

Златка Райкова се похвали, че е свалила килцата след раждането!

https://goreshto.net/shoubiznes/zlatka-raykova-se-izfuka-koya-rodilka-mozhe-da-se-pohvali-s-top-forma-kato-men/111842 Goreshto.net
Златка Райкова се изфука: Коя родилка може да се похвали с топ-форма като мен?!

Златка Райкова се похвали, че е свалила килцата след раждането!

Златка Райкова винаги е обичала да се показва и да се изтъква, не направи изключение и сега. Тя пусна свои снимки с доста оскъдно облекло, за да покаже тялото си и формата, която си е върнала от раждането.

Всъщност поводът изобщо не бе Златка, а бебето й - малкият Каренчо, на когото тя и приятелки направиха традиционната погача. Синът на Карен Хачатрян, който разбира се, отсъстваше от женската сбирка, беше облечен в малки дънчици и червена блузка. А Златка се пусна с нещо като рокля, което обаче повече приличаше на широка дълга тениска.

Райкова подбра облеклото, за да си покаже краката и да увери завистниците си, че не е дебела тетка и че си е върнала килцата. "Коя родилка може да се похвали с това толкова бързо", радва се плеймейтката, кръстила и двамата си сина на бащите им.

Само дано не се случи и с арменеца това, което стана с Благой Георгиев, хилят се в мрежата. Помним как Златка публично се ядосваше на себе си, че е избрала името на Благо за име на първородната си рожба. Явно обаче паметта й е къса, или е супер уверена в това, че с Хачатрян ще останат заедно до дълбоките си старини.

За сватба обаче нищо не се чува, а уж двамата се бяха сгодили още преди година, припомнят потребители в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.