Златка Райкова се наблъска с ботокс: Ужасявам се от бръчките! (ВИЖ ТУК)

Златка Райкова призна, че си е сложила ботокс!

https://goreshto.net/shoubiznes/zlatka-raykova-se-nablaska-s-botoks-uzhasyavam-se-ot-brachkite-vizh-tuk/113076 Goreshto.net
Златка Райкова се наблъска с ботокс: Ужасявам се от бръчките! (ВИЖ ТУК)

Златка Райкова призна, че си е сложила ботокс!

Много жени изпитват панически страх от остаряването и особено от първите му видими признаци. Една от тях е Златка Райкова, която след раждането за сефте си направи среща с последователите в нета, за да отговаря на въпросите им. Ами така е - като искаш лайкове и прочие, ще ти се наложи и комуникация...

Та пред феновете си Русата Златка се престраши и призна, че наскоро се е наблъскала с ботокс, защото вече й било време. "Време беше, даже отдавна, но все изчаквах и се бавех. Ами, не можеше повече", споделя половинката на Карен Хачатрян, която не крие, че изпитва див ужас от бръчките, увисването на кожата и повяхването с възрастта.

Мнозина казват, че ако се започне рано с ботокса и филърите, после кожата става "мързелива" и положението рязко се влошава с времето, но Злати не иска да мисли за тези неща.

Иначе тя се изфука, че ходи редовно на фитнес и вече е свалила почти всички излишни килца от бременността. "Остават ми само още три, или четири, но и това ще стане. Не бързам, а и не изпадам в някакви пристъпи и фази на гладуване, защото не е моето това", категорична е Златка Райкова. И добавя, че живее на върха на щастието си с арменеца и децата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.