Златка Райкова се вманиачи: Ето какво прави със задните си части! (ВИЖ ТУК)

Златка Райкова смята, че не е в достатъчно добра форма!

https://goreshto.net/shoubiznes/zlatka-raykova-se-vmaniachi-eto-kakvo-pravi-sas-zadnite-si-chasti-vizh-tuk/111342 Goreshto.net
Златка Райкова се вманиачи: Ето какво прави със задните си части! (ВИЖ ТУК)

Златка Райкова смята, че не е в достатъчно добра форма!

Златка Райкова, която роди наскоро второто си дете, смята, че не е в достатъчно добра форма за лятото и плажа. Плеймейтката ветеранка буквално се е вманиачила по задните си части, които подлага на интензивни тренировъчни и козметични интервенции.

Злати не крие, че е нямала търпение да се върне във фитнеса, където от известна време насам блъска яко, особено като набляга на силовите тренировки. Разбира се, съчетава го и с кардио, но за Д-то й най-подходящи били упражненията със солидни тежести.

Прясната родилка обаче не се задоволява само с фитнеса, ами е открила и чудни процедури с ток, на които ходи няколко пъти седмично. При тях се подават токови импулси към задните й части, които се повдигали и стягали, а и се лишавали по-лесно от излишните тлъстинки.

"Не, че съм качила много по време на бременността си, килцата бяха напълно в нормата, но знаете, че всяка следваща бременност след първата, малко или много променя фигурата и то не към добро. Затова ако човек не вземе адекватните и навременни мерки, може да се прости с красивата си визия", обяснява Райкова.

Тя държи да се харесва най-много на своя мъж - Карен Хачатрян, за да не погледне и той настрани, както направи бившият й - Благой Георгиев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.