Златка Райкова смънка: Да, сватбата ми не струва 300 бона, но пък роклята ми е маркова! (ВИЖ ТУК)

Златка Райкова нямаше как да излъже за сумата!

https://goreshto.net/shoubiznes/zlatka-raykova-smanka-da-svatbata-mi-ne-struva-300-bona-no-pak-roklyata-mi-e-markova-vizh-tuk/117625 Goreshto.net
Златка Райкова смънка: Да, сватбата ми не струва 300 бона, но пък роклята ми е маркова! (ВИЖ ТУК)

Златка Райкова нямаше как да излъже за сумата!

Златка Райкова си траеше, докато някои медии тръбяха, че сватбата й с Карен Хачатрян излязла 300 000 лева. Да бе, да! Само малоумник може да се върже на това - 300 бона за няколко часа - тези да не са от фамилията Рокфелер?!

Е, след като хората излязоха по-умни, отколкото се надяваше, Златито клекна и смънка, че наистина не са дали 300 бона за венчавката си. Но и нямало значение колко струва сватбата, защото парите не били важни.

Това заяви Райкова, вече г-жа Хачатрян, в разговор с феновете си в нета. Само че малко по-късно при все, че парите не са важни, тя не пропусна сама да се изфука, че роклята й била маркова - на дизайнерката Вера Уанг, видиш ли. А и обувките също - да не решите, че са от битака. Обувките й пък били на Долче и Габана. Ма браво!

Сега, като си го каза, сигурно на Златито й олекна. Защото - да, сватбата й може да не е 300 000, че после няма да имат какво да ядат вкъщи, но все нещо дизайнерско си е купила.

Освен това Райкова не пропусна да сподели как, въпреки двете си деца, тя продължавала да работи като бизнесдама (каквото и да значи това в случая), а за хлапетата се грижели и бабите, и специални бавачки, на чиято помощ разчитали при нужда с Карен.

Източник: Хотнюз.бг

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.