Златка Райкова взриви: Карен отдавна стана баща с Благойчо! (попиля Джизъса)

Златка Райкова нанесе тежък удар по бившия си!

https://goreshto.net/shoubiznes/zlatka-raykova-vzrivi-karen-otdavna-stana-bashta-s-blagoycho-popilya-dzhizasa/53670 Goreshto.net
Златка Райкова взриви: Карен отдавна стана баща с Благойчо! (попиля Джизъса)

Златка Райкова нанесе тежък удар по бившия си!

Малко преди да роди, Златка Райкова отново отдели време за разговор с последователите си в нета (знае тя как да подклажда интереса към себе си). Този път обаче тя нанесе жесток удар по бившия си любим - Благой Георгиев, който, както знаем, е баща на първото й дете - малкия Благойчо.

Златка отново клъвна Джизъса, при това без феновете й да са я питали нищо за него. Въпросът бе дали сега, когато второто бебе идва, Карен Хачатрян се чувства готов да стане баща. А отговорът на Злати потресе:

"Да, разбира се, че е готов да стане баща. Всъщност той стана баща доста отдавна, с Благойчо", изцепи се Райкова, с което на практика каза, че Георгиев не е никакъв татко на собствения си син, който расте само под нейните грижи и тези на арменеца.

И това не се дължи на факта, че футболистът е в Сървайвър. Откакто двамата със Златка се разделиха, тя редовно повтаря, че момченцето не познава баща си така, както би трябвало и двамата нямат никаква духовна връзка.

Другото, с което блондинката смая мрежата, бе изказването, че всички й се подмазвали. Където й да я видят, започват да я четкат и ласкаят, но тя била себе си и не се връзвала.

"Абе, тая за коя се взе, че всички да й се мазнят?! За принцесата на Монако ли?!", коментират с насмешка в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.