Златка си ги показа и каза: Пораснаха ми, цели 92 санта са! (СНИМКИ)

Златка Райкова роди две деца, но не става по-зряла и улегнала!

https://goreshto.net/shoubiznes/zlatka-si-gi-pokaza-i-kaza-porasnaha-mi-celi-92-santa-sa-snimki/113123 Goreshto.net
Златка си ги показа и каза: Пораснаха ми, цели 92 санта са! (СНИМКИ)

Златка Райкова роди две деца, но не става по-зряла и улегнала!

Две деца роди Златка Райкова, но си е все същото, което беше и преди - плеймейтка. Явно от това отърване няма, особено ако мислите за визията заемат централно място в главата ти.

Та прясната родилка Злати заряза бебето на бабите и хукна на морето с Карен. Където реши и да си ги покаже, че да видят хората каква е надарена. Райкова се похвали пред последователите си и с конкретни мерки на бюста си - цели 92 санта.

"Наедрели са ми от раждането и това е супер. Харесвам си ги, всичко им е наред. А който иска, да завижда. Да си направи по-хубави", смигва Златка в нета.

Бившата на Благой Георгиев не спря да се фръцка и да показва ту моцарелите, ту задните си части. Е, разбира се, че цялото й тяло е усърдно минато с фотошоп и не, за да я изкара по-слаба, а най-вече, за да заглади кожата й и да прикрие всички несъвършенства по нея.

Нали не си мислите, че Златка има кожа като прасковка навсякъде и след две раждания няма нито стрии, нито целулит. Те световните звезди си ги имат в изобилие, та нашите бръмчалки...

Но, нека си се фука Златито, а ние ще й се радваме... особено мъжете, де...

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.