Златке, срам имаш ли?! Златка Райкова си свали г@щите в нета! (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

Златка Райкова пет пари не дава, щом й се плаща!

https://goreshto.net/shoubiznes/zlatke-sram-imash-li-zlatka-raykova-si-svali-g-at-shtite-v-neta-skandalni-snimki/111642 Goreshto.net
Златке, срам имаш ли?! Златка Райкова си свали г@щите в нета! (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

Златка Райкова пет пари не дава, щом й се плаща!

Тя е родител не на едно, а на две деца, момчета. Това обаче явно изобщо не е причина да преосмисли поведението си на плеймейтка в пенсия и да започне да се държи адекватно. Златка Райкова втрещи мрежата като изненадващо се показа на снимка със свалени г@щи.

Половинката на Карен Хачатрян се снима само по прашки и си навря голотиите в очите на мало и голямо - уж, за да рекламира корсета за стягане, с който е решила да отслабва. Вероятно фирмата, която й е предоставила безплатно въпросния корсет, държи да се вижда целия, а Злати реши, че е най-удачно да се изтипоса по бельо, при това възможно най-оскъдното.

Потребители в нета я попиляха от коментари като повечето дами уточниха, че корсетът пак можеше да се вижда идеално, ако си беше сложила едни боксерки. Но не - Райкова си държи на имиджа и трябва да изкушава...

Интересно на какво мнение е Карен Хачатрян и дали така охотно приема изцепките на половинката си. Припомняме, че преди време, докато беше във връзка с бащата на големия си син - Благой Георгиев, Златка много внимаваше как се облича и показва, защото Джизъса бе доста ревнив.

"Ако съм на тоя арменец, такива прашки ще й дам, че няма да се освести. Той жена ли има вкъщи, или някаква никаквица?! При това деца ще възпитават, моля ви се", възмущават се в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.