Злато ли са яли?! Ники и Николета пръснали 10 бона за раждането на бебето!

Празникът на малката Борислава излезе 10 бона на родителите!

https://goreshto.net/shoubiznes/zlato-li-sa-yali-niki-i-nikoleta-prasnali-10-bona-za-razhdaneto-na-bebeto/129365 Goreshto.net
Злато ли са яли?! Ники и Николета пръснали 10 бона за раждането на бебето!

Празникът на малката Борислава излезе 10 бона на родителите!

Злато и диаманти ли са "набивали" гостите на партито, по случай раждането на първата щерка на Ники Михайлов?! Това се питат всички, след като се пусна мълва, че щастливите родители Ники и Николета Лозанова са пръснали 10 000 лева само за ядене и пиене.

Както знаем, Михайлови са събрали около 50 човека - най-близки приятели и роднини, в елитно столично заведение, където имало и от пиле мляко, но въпреки това сумата изглежда твърде завишена.

Припомняме, че Николета роди малката Борислава преди три дни и я кръстиха на дядото Боби Михайлов. НиЛо е родила секцио като в момента и тя, и бебето се чувстват добре и се готвят за изписване.

Странна беше само реакцията на семейство Михайлови след раждането, защото и Борислав, и Мария Петрова, и Ники Михайлов дори, не си вдигаха телефоните или бяха твърде сухи и уклончиви по темата. Вероятно това е отношението им след като Боби Михайлов се превърна в тема номер едно в пресата покрай скандалите и протестите в БФС.

"Сърдити са и на медиите, и на хората, сигурно, защото верно ги попиляха. Но пък и Бобито не може да си мисли, че доживот ще порка и ще си гледа кафа, правейки каквото си иска с родния футбол", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.