Зрители на бунт срещу Хелс Китчън: Не искат Неделя Щонова и Ивет Горанова на финал!

Зрителите смятат, че изгонването на Папи Ханс и Валери Григоров е било нагласено!

https://goreshto.net/shoubiznes/zriteli-na-bunt-sreshtu-hels-kitchan-ne-iskat-nedelya-shtonova-i-ivet-goranova-na-final/133327 Goreshto.net
Зрители на бунт срещу Хелс Китчън: Не искат Неделя Щонова и Ивет Горанова на финал!

Зрителите смятат, че изгонването на Папи Ханс и Валери Григоров е било нагласено!

Бунт срещу Хелс Китчън спретнаха зрители на Денсинг старс снощи и задръстиха мрежата с коментари. Те протестират срещу изгонването на Валери Григоров и Папи Ханс от формата като натъртиха, че към Неделя Щонова и Ивет Горанова има специално отношение.

"Как може да изгоните двете млади и хубави момчета, които имат и харизма, и стил, и правят невероятно шоу на дансинга, а да оставите Щонова и Горанова. Да, нашите уважения и към двете, защото е очевидно, че се стараят, но просто не са за финала. Дара може, Натали е бутана от Би Ти Ви, но Папи и Валери да ги няма - срамота!", креснаха маса хора в нета.

Говори се, че именно Натали Трифонова ще се бори за голямата победа с Щонова, но в крайна сметка тя ще се даде на синоптичката като по-младото и доста по-лансирано лице на медията. Чаровната лекарка обаче ще остане втора или поне трета, заради работата си в същата телевизия.

"Щонова е сладурана, определено. Но имаме чувството като я гледаме, че не може да губи. За нея сякаш всяко нещо е на живот и смърт и ако прави каквото и да било и не я похвалят, не я обявят за най-перфектната, ще се напие от мъка", шегуват се в нета.

Самите Папи Ханс и Валери Григоров понесоха достойно и мъжки отпадането си от формата, без да се ядосват и мънкат като Емрах Стораро.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.