Зрители на бунт срещу шеф Ангелов: Бесни коментари заливат нета!

Шеф Ангелов си навлече гнева на зрителите!

https://goreshto.net/shoubiznes/zriteli-na-bunt-sreshtu-shef-angelov-besni-komentari-zalivat-neta/130947 Goreshto.net
Зрители на бунт срещу шеф Ангелов: Бесни коментари заливат нета!

Шеф Ангелов си навлече гнева на зрителите!

Шеф Ангелов е харесвано лице от екрана и основната причина за това е, че е сериозен, не се "звездее" и най-вече - остава верен на съпругата си, която е ученическата му любов. За разлика от колегата си шеф Манчев, който "обърна" десетки жени и като нищо се оглежда за още, Виктор Ангелов е абсолютен стабиляга в това отношение.

В друго отношение обаче той остана неразбран от зрителите на "Хелс Китчън", които изригнаха срещу него след снощния епизод, в който той избра предаването да напусне Галин.

Да, Галин се издъни яко и отборът му не успя да издаде нито една поръчка, но всички масово искаха натирената да е досадната скандалджийка Стефани. Шеф Ангелов обаче избра да остави нея в предаването и да покаже червен картон на Галин, което подлуди от яд потребителите в мрежата.

Те скочиха срещу Ангелов и го награкаха, че се прави на голям джентълмен и че е готов да жертва по-свестния човек, но да се прави, че дава шанс на дама, която реално не е дама.

Участниците също не обичат Стефани, която усети това и опита да се мазни на скараната двойка Димитър и Симона, но отново не успя да спечели благоразположението им.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.