Зрители погнаха Камелия: Ти познаваш ли се като се гледаш в огледалото?! (виж още)

https://goreshto.net/shoubiznes/zriteli-pognaha-kameliya-ti-poznavash-li-se-kato-se-gledash-v-ogledaloto-vizh-oshte/47451 Goreshto.net
Зрители погнаха Камелия: Ти познаваш ли се като се гледаш в огледалото?! (виж още)

Камелия ни убеждава в нещо, което само тя вижда!

Зрители захапаха отново Камелия след последната й поява в ТВ-ефира преди дни. Там ясно личеше, че между реалния й образ в момента и този, който ни демонстрира чрез мрежите, няма много общо. Макар лицето й да беше “филтрирано” и по време на записа и в телевизията, което личеше очеизвадно, пак се виждаше, че въпреки пластиките, Камелия си остарява и това е.

Съвсем различна е обаче ситуацията в профила й в нета, където тя се прави на момиченце в 11-ти клас. Точно затова и потребители решиха да я “сръфат” и да я попитат дали изобщо се познава като се гледа в огледалото.

“Интересно ми е, наистина. Като се видиш на тези обработени снимки, а после отскочиш до огледалото, не ти ли става чоглаво?! Не се ли питаш, абе аджеба, аз ли съм това и ще ме познаят ли хората, ако се сблъскаме в магазина или на улицата?! Камелияяя, здраво изчатка, какче! И много жалко, защото преди ме кефеше на макс”, пише й фенка.

Разбира се, има и такива, които гледат да зарадват певицата с комплименти, че е красива и млада, но болшинството и от най-верните й последователи са убедени, че натурална е имала нещо, което сега вече не притежава – излъчването и сексапила ако щеш.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.